Riktigt bra presentation om sociala funktioner

Här är en mycket bra presentation från IBM Connect 2013 med Luis Suarez, Louis Richardson och Luis Benitez. Presentationsformatet är baserat på ESPNs ”Pardon the interruption”; varje talare får en minut att prata om ett specifikt ämne. När alla tre sagt sitt är det dags för ett nytt ämne. Här presenteras 18 olika punkter och allt tar utgångspunkt i vanliga frågeställningar om hur du får en social plattform att fungera.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone

En kommentar om: “Riktigt bra presentation om sociala funktioner

  1. Thank you for sharing this with your audience. It was a fun session that we all learned from. If anyone listening has further questions or would like to discuss social business issues, please let me know.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *