Social offentlighet

Om två veckor kommer vi att vara med som talare på konferensen ”Social offentlighet”. Det blir en förmiddag med fokus på praktisk användning av sociala funktioner i offentlig verksamhet.

Själv kommer jag att tala om trender, ledarskap och hur sociala funktioner ger möjligheter att bygga en bra kultur i organisationen. Det finns några avsnitt hämtade från föreläsningen jag höll för några veckor sedan, men det kompletteras med lite erfarenheter från pågående projekt.

logo_konf

Här är introduktionen från programmet, hoppas det låter intressant!

Hur kan sociala funktioner skapa ett nytt Knowledge Management och hur löser det klassiska problemen som ”hur blir personalen erfaren snabbare”, ”hur kan vi överföra kunskap effektivt” och ”hur skapar vi större delaktighet”

Genom att göra samarbetet ”socialt” skapas vi ett helt nytt, personaliserat nyhetsflöde baserat på de personer du har i ditt nätverk. När informationen rör sig utan organisatoriska gränser förändras chefsrollen och det skapar naturligtvis nya ledarskapsutmaningar. Samtidigt ger det också en möjlighet att skapa större delaktighet och att arbeta praktiskt med värdegrunden och sammanhållning.

Läs gärna mer och anmäl dig till konferensen på Social offentligheten. Har du några frågor går det naturligtvis bra att slå mig en signal.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *