Den sociala arbetsplatsen är mer effektiv

Det är många som tycker sociala intranät är något som är ”nice-to-have”. Låt oss en gång för alla konstatera att den sociala arbetsplatsen blir mer effektiv.

Vi säger att det handlar om att öka intäkterna.

Om organisationen gör en investering så ska man räkna med att få pengarna tillbaka. Låt oss ta tre praktiska exempel hur vi ökar intäkterna.

Sitter du i ett företag, stort eller litet, så har vi med ett socialt intranät möjligheten att ställa frågor och söka svar. Det här betyder att vi kan ge kunderna snabbare svar, vilket i sin tur leder till att vi får fler nya kunder och behåller de befintliga.

Att hitta rätt kompentens när du behöver den så höjer vi kvaliteten på det arbete som utförs. Det här betyder att vi kan reducera antalet dåliga beslut och de kostnader som de medför. Det innebär också att vi minskar riskerna i det arbete som utförs.

Att kunna samarbeta bättre oberoende av geografiska gränser gör att resandet kan reduceras. Det betyder både direkt minskade kostnader men också indirekta vinster genom nya möjligheter att utnyttja personalens kompetens.

Det är ganska enkelt att identifiera värdet av nöjda kunder, rätt kvalitet och direkta kostnadsbesparingar, men om du behöver hjälp så gör vi gärna den kalkylen utifrån era förutsättningar.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *