IBM Verse – inte bara epost

IBM har släppt en beta till IBM Verse och jag har haft chansen att testa den.

IBM lanserar Verse med orden ”A New Way To Work”, klienten skall inte bara kunna ta skicka och ta emot epost, IBM Verse hjälper dig även med smarta algoritmer att organisera inkommande e-post och prioritera vad som är viktigt. Tillsammans med IBM Connections kunna dela information på ett enkelt sätt och via IBM-samarbetet med Apple arbeta bättre mobilt. IBM Verse är både en klient för dator och för mobila enheter.

Om jag bortser från att det är en beta jag testar just nu, som har en del kvar att önska, så ser det mycket lovande ut. Det fungerar i det stora hela som utlovat, det som är mindre bra är antalet inställningar som kan vara förvirrande. Jag hoppas att just det sistnämnda är en sak i beta och kommer tas bort innan IBM Verse släpps som 1.0.

Klienten är snygg, enkel och intuitiv. Mobilklienten är intuitiv, enkel och snygg och upplevelsen är helt integrerad med iOS. Det är lätt att hitta, prioritera och rensa. Söken är enkel och total. Jag som själv använder IBM Connections Cloud kommer få IBM Verse automatiskt i Mars 2015 och det är jag glad för.

Det som kvarstår att se är om marknaden tycker om den. Är e-post strategiskt? Är det så, så kommer det bli en succé, om inte så får de som använder IBMs e-postplattform få en mycket bättre upplevelse.

Läs mer på IBMs sida om IBM Verse och signa upp dig för ett beta-konto du också.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *