True story

Det ringer i min telefon. Det är Jimmy som ringer.

Vi borde verkligen sätta oss ner och prata, säger Jimmy. Länge!

Om hur vi kan göra den intelligenta organisationen ännu bättre? säger jag. När vi pratar om den intelligenta organisationen så är det ett annat ord för sociala intranät och dess användare.

Ja, varför inte en heldag som vi följer upp med en trevlig middag, säger Jimmy.

Men tror du inte det skulle det inte bli ännu bättre om vi fick med några smarta användare, säger jag. Det blir som en workshop och alla som är med är det till självkostnadspris. Jag tycker vi kör lunch till lunch på nåt trevligt ställe i Uppland.

Vilken fantastisk idé, säger Jimmy.

Vi bjuder bara in prenumeranterna på statusraden.se och sen är det först till kvarn som gäller. Jag tycker inte vi ska vara fler än 8-10 personer. Eftersom vi blir fyra stycken från statusraden.se så då är det sex platser kvar.

Kan inte du skriva några rader om det på statusraden så siktar vi på att göra det i början av hösten? undrar Jimmy.

Ska bli, säger jag.

 

Nu har jag gjort det. Om du är intresserad så kontaktar du mig på magnus.fasth at statusraden.se. Som sagt, först till kvarn.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *