Nytt nummer av tidningen statusraden.se ute snart!

statusraden web

Lagom till EGBS-dagen den 27 maj kommer ett nytt nummer av tidningen statusraden.se ut!

Du kommer att få 24-sidor av inspiration om sociala intranät baserat på flera av våra egna och våra läsares favoritposter från bloggen. Dessutom hittar du svar från vår expert på frågan vad som är viktigast med ett socialt intranät.

Om du kommer till EGBS-dagen så får du tidningen där. Har du inte möjlighet att komma, hör av dig till oss så skickar vi den till dig. Tidningen kommer även att finnas för nedladdning samt att delas ut på våra kommande seminarium.

Trevlig läsning!

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone

En kommentar om: “Nytt nummer av tidningen statusraden.se ute snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *